A DataPrivacy.hu egy tematikus blog, ami a személyes adatok védelmével, az adatvédelem európai és hazai fejleményeivel foglalkozik.

A szerkesztők

Dr. Liber Ádám, LL.M. (SULS), FIP, CIPP/E és CIPM adatvédelmi program-menedzsment minősítéssel, illetőleg felsőfokú iparjogvédelmi szakképesítéssel rendelkező ügyvéd, versenyjogi szakjogász, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Ügyvédi tevékenysége különösen az adatvédelem, informatikai jog, iparjogvédelem és a tisztességtelen verseny elleni jog területére terjed ki. Jogi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán végezte, illetőleg a Lipcsei Egyetemen német nyelvű résztanulmányokat folytatott. A bostoni Suffolk University Law School posztgraduális képzésén szerzett US LLM fokozatot. Liber Ádám számos adatvédelmi tárgyú publikáció szerzője, illetőleg a Magyar Versenyjogi Egyesület vezetőségi tagja és főtitkára. Angolul és németül is folyékonyan beszél.

Dr. Bereczki Tamás, CISM, CRISC CIPP/E adatvédelmi és információbiztonsági minősítésekkel rendelkező ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán szerezte, majd az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán mérnök informatikusként végzett. Korábban hazai és globális pénzintézeteknél, illetve egy Big4 tanácsadó cégnél információ biztonsági és adatvédelmi területen dolgozott. Folyékonyan beszél angolul.